Το «άδειασμα» του αμερικανού πρέσβη στον Άδωνη

Πολιτική

Η εταιρεία του Αμερικάνου υπουργου Εμπορίου, Wilbur Ross, φέρεται να εξαγοράζει μεγάλο μέρος του στόλου του Βαγγέλη Μαρινάκη και όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό, ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, βγήκε ως κύμβαλον αλαλάζον στο Twitter να πανηγυρίσει για την αθωώτητα (όπως υποστηρίζει), του πραγματικού ηγέτη και καθοδηγητή της ΝΔ. Έτσι… επειδή μπορεί.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, έγραψε πως η φερόμενη ναυτιλιακή συμφωνία Μαρινάκη με εταιρεία του αμερικανού υπουργού Εμπορίου,  είναι τεκμήριο αθωώτητας και απαλλάσσει από οποιαδήποτε κατηγορία τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, έγραψε: «Αμηχανία στους Τσίπρα/Καμμένο για αυτό. Πρώτον είναι αδύνατον οι ΗΠΑ να επέτρεπαν στον Υπουργό τους, να υπογράψει τέτοια συμφωνία αν αμφισβητούσαν τη νομιμότητα των χρημάτων Μαρινάκη και ο συνέταιρος του πλέον, ήταν ο βάσιμος επίσημος προσκεκλημένος του Τσίπρα στη ΔΕΘ».

Κάπου εκεί όμως το «μαλλί» σταματάει και αρχίζει το «κούρεμα».

Μισή ώρα μετά από την πανηγυρική ανάρτηση του Άδωνη Γεωργιάδη στο Twitter, ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, σε μια ασυνήθιστη κίνηση, του απάντησε, επι λέξει και σχεδόν κοροιδευτικά: «οι τίτλοι είναι λάθος, φίλε μου».

Το πρωτοσέλιδο των «Νέων» ανέφερε «Στρατηγική συμφωνία Ευάγγελου Μαρινάκη και Wilbour Ross. H Capital Product Partners, συμφερόντων του Έλληνα εφοπλιστή και η DSS Holdings, συμφερόντων του Αμερικανού υπουργού Εμπορίου συγχωνεύονται και αλλάζουν τα δεδομένα στον χώρο της διεθνούς ναυτιλίας».

Μικρογραφία

 

Από εκείνο το σημείο και μετά, ο Άδωνις Γεωργιάδης, εξαφανίστηκε από το Twitter, ενώ κάτω από την ανάρτησή του, στήθηκε ένα κανονικό πάρτι για τον εξευτελισμό.

koutipandoras