Ναυάγησε η ακροδεξιά συνεργασία Κρανιδιώτη – Βελόπουλου

Πολιτική

Μόλις για λίγες ημέρες κράτησε η «ακροδεξιά συμμαχία» μεταξύ του κόμματος «Δύναμη Ελληνισμού» του Δημήτρη Καμμένου και του Τάκη Μπαλτάκου, με τον Φαήλο Κρανιδιώτη και τον Κυριάκο Βελόπουλο, αφού οι δύο τελευταίοι φέρονται να τα «έσπασαν» πριν καν προχωρήσουν στη συνεργασία.

Σύμφωνα με δηλώσεις του πρώην στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, επικεφαλής του κόμματος της Νέας Δεξιάς, Φαήλο Κρανιδιώτη, το πρώην στέλεχος του ΛΑΟΣ και της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Βελόπουλος αρνήθηκε να υπογράψει τη συμφωνία με τον πρώτο, με αποτέλεσμα η εκλογική σύμπραξη με το κόμμα του δεύτερου, Ελληνική Λύση, να μην προχωρήσει.
«Ή πήρε εντολή από τον χρηματοδότη του ή φοβήθηκε μην του αλώσουμε το κόμμα» δήλωσε ο Φ. Κρανιδιώτης στο ρ/σ News247, μη διστάζοντας να κάνει λόγο για «υπόγεια συμφωνία του Κ. Βελόπουλου με τη Νέα Δημοκρατία.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Φ. Κρανιδιώτης δήλωσε ακόμη πως το κόμμα του θα κατέβει αυτόνομα στις εκλογές, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως δεν θα συνεργαστεί ούτε με το κόμμα του Δ. Καμμένου και του Γ. Καρατζαφέρη.